Omavastuupäätöksissä, jotka on tehty aikavälillä 14.-16.5.2018, on valitettavasti laskujen toimituksessa viivettä. Laskun viivästymisestä ei aiheudu ylimääräisiä kuluja eikä viive lyhennä maksuaikaa. Arvioimme viiveen poistuvan 25.5.2018 mennessä. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä omavastuuasioiden puhelinpalveluumme 09 6803 7369. Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 9.00-16.15.

 

Ohjeita Katso-palvelusta

Katso-tunnistus on yrityksille tarkoitettu tunnistautumistapa viranomaisten sähköisiin palveluihin. Katso-tunniste on yrityksille maksuton. Tunnisteita, niihin liittyviä tietoja ja niiden käyttöä hallinnoidaan Katso-palvelussa. Katso-palvelua hallinnoi Verohallinto. 

Katso-palvelun avulla voit hallinnoida yrityksen

  • Katso-tunnisteita
  • tunnisteisiin liittyviä tietoja
  • yrityksen sisäisiä ja ulkoisia valtuutuksia

Katso-palvelu

Katso-tuki

Verohallinto vastaa Katso-palvelun asiakastuesta. Yleistä neuvontaa Katso-palvelun käytöstä saat tukipalvelusta puhelimitse 029 497 040.

Voit myös etsiä vastausta tai tehdä oman Katso-palveluun liittyvän kysymyksen Verohallinnon Vastauspankissa. Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen Katso-tunnistukseen löydät sivulta Verohallinnon Katso-tunnistus - usein kysyttyä.

Työttömyysvakuutusrahaston sähköiseen asiointipalveluun kirjautuminen päätunnisteella tai alitunnisteella

Voit kirjautua sähköiseen asiointipalveluumme KATSO-tunnisteilla.

  • Jos käytössäsi on Katso-alitunniste, voit käyttää ainoastaan Katso PWD -kuvaketta.
  • Jos käytössäsi on Katso-tunniste, voit käyttää kumpaa tahansa kuvaketta.

Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun

Katso-ohjeet yritykselle tai yhteisölle, jolla ei ole vielä Katso-tunnisteita

Katso-pääkäyttäjän valitseminen

Voit saada yrityksen Katso-tunnisteen eli pääkäyttäjyyden, kun sinulla on kaupparekisteriotteen mukaisesti oikeus toimia yrityksen puolesta (nimenkirjoitusoikeus). Pääkäyttäjyys voidaan siten myöntää kaikille nimenkirjoitusoikeuden omaaville. 

Katso-tunnisteiden pääkäyttäjänä sinulla on valtuudet kirjautua kaikkiin niihin viranomaisten sähköisiin asiointipalveluihin, joihin yrityksellä on oikeudet. Pääkäyttäjänä voit muodostaa yrityksen työntekijöille Katso-alitunnisteita. Katso-alitunnisteen käyttäjällä on rajoitetummat oikeudet kuin pääkäyttäjällä. Alitunnisteen voit myöhemmin vahventaa Katso-tunnisteeksi.

Pääkäyttäjyyden perustaminen

Jos olet yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö ja hoidat yrityksen sähköistä viranomaisasiointia, tarvitset Katso-tunnisteen kirjautuaksesi asiointipalveluihin.

  • Perusta Katso-tunniste Katso-palvelussa 
  • Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun tunniste on käytettävissä. 
  • Tunnisteen perustamisesta on kerrottu Verohallinnon ohjeessa Pääkäyttäjyyden perustaminen 

Alitunnisteen muodostaminen

Kun haluat antaa yrityksen työntekijälle oikeuden asioida sähköisesti, voit luoda hänelle Katso-alitunnisteen Katso-palvelussa.

Katso-ohjeet yritykselle tai yhteisölle, joka asioi ja ilmoittaa itse

Jos olet yrityksen Katso-tunnisteiden pääkäyttäjä, sinulla on valtuudet kirjautua kaikkiin niihin viranomaisten sähköisiin asiointipalveluihin, joihin yrityksellä on oikeudet. 

Jos hoidat yrityksen sähköistä viranomaisasiointia, yrityksen pääkäyttäjä voi tehdä käyttöösi Katso-alitunnisteen. Pääkäyttäjä antaa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua asiointipalveluihin.

Katso-ohjeet tilitoimistolle tai muulle asianhoitajalle

Tilitoimistot, isännöintitoimistot ja muut toisen puolesta asioivat yritykset voivat hoitaa asiakkaidensa sähköistä ilmoittamista. Tällöin valtuutuksen kannalta on oleellista, onko asiakkaalla jo olemassa Katso-tunniste.

Jos asiakkaallasi on Katso-tunniste, toimi seuraavasti:

Jos asiakkaallasi ei ole Katso-tunnistetta, toimi seuraavasti:

Päivitetty 2.10.2015

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0500 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358