OK

Vastuunrajoitus

Tällä verkkosivustolla annetut tiedot eivät ole arvopapereita koskeva myyntitarjous Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Singaporessa tai missään muussa maassa, jossa tällainen tarjous olisi vastoin lakia. Arvopapereita ei ole rekisteröity eikä rekisteröidä Yhdysvaltain arvopaperilain (US Securities Act of 1933) mukaisesti, eikä arvopapereita voida suoraan eikä välillisesti tarjota tai myydä Yhdysvalloissa taikka Yhdysvaltain arvopaperilain Regulation S -säännöksessä määritellyille yhdysvaltalaisille henkilöille (US persons) tai tällaisten henkilöiden lukuun.

Mitään tällä verkkosivustolla ei pidä tulkita kehotukseksi tai tarjoukseksi myydä tai ostaa Työttömyysvakuutusrahaston liikkeeseen laskemia arvopapereita. Työttömyysvakuutusrahasto antaa tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot vilpittömässä mielessä ja ainoastaan tiedoksi.

Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimien ilmoittaminen 3.7.2016 alkaen

Pyydämme Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia Työttömyysvakuutusrahaston johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään noudattamaan tällä sivulla olevia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa 3.7.2016 alkaen.

Ilmoitukset on tehtävä Työttömyysvakuutusrahastolle ja Finanssivalvonnalle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

Huomioiden Työttömyysvakuutusrahaston velvoite julkistaa johtohenkilöiden liiketoimet, Työttömyysvakuutusrahasto suosittaa, että liiketoimesta ilmoitetaan Työttömyysvakuutusrahastolle vapaamuotoisesti sinä päivänä jolloin liiketoimi on tehty sekä, että täydellinen ilmoitus tehdään Työttömyysvakuutusrahastolle kahden (2) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

Ohjeet liiketoimi-ilmoitusten tekemiseen

1. Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake

Lomake ja ohjeet löytyvät Finanssivalvonnan sivuilta http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Saantely/Saantelyhankkeet/mar/19_artikla/Pages/Default.aspx otsikon ”Liiketoimien ilmoittaminen Finanssivalvonnalle” alta.

Ilmoituksessa tarvittavia tietoja:

Työttömyysvakuutusrahaston LEI-tunnus

7437002N0BQXM1JQUP81

Työttömyysvakuutusrahaston joukkovelkakirjalainojen ISIN-koodit

FI4000157193 (maturity date 9/23/2019)

FI4000171053 (maturity date 10/15/2018)

Ilmoitusnumero

Generoituu automaattisesti lomakkeelle (ei tarvitse täyttää)

2. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä Työttömyysvakuutusrahastolle ja Finanssivalvonnalle välittömästi liiketoimen tekemisen jälkeen

Älä lähetä lomaketta postitse määräajan (3 työpäivää) lyhyyden vuoksi.

Lähetys Finanssivalvonnalle:

Mene osoitteeseen https://securemail.bof.fi

Lähetä lomake suojattuna sähköpostina osoitteeseen johdonkaupat@finanssivalvonta.fi

Lähetys Työttömyysvakuutusrahastolle:

Lähetä lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen mar@tvr.fi

Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli Työttömyysvakuutusrahastolla tulee ilmoitukseen liittyen kysyttävää.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä osoitteeseen mar@tvr.fi

Työttömyysvakuutusrahasto julkaisee saamansa ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen saatuaan.

Julkistettuja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksia voit tarkastella 3.7.2016 jälkeen pörssitiedotearkistossamme.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat muun muassa Finanssivalvonnan sivuilta osoitteesta http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Saantely/Saantelyhankkeet/mar/19_artikla.

Johdon ja lähipiirin liiketoimia koskevan rekisteriselosteen löydät täältä.

Päivitetty 26.8.2016

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0500 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358