Työttömyysvakuutusrahaston päätehtävä on ansiosidonnaisen työttömyysturvan rahoittaminen. Olemme asiantunteva työttömyysturvajärjestelmän toimija ja tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. Määräämme ja perimme työttömyysvakuutusmaksut ja valvomme niihin liittyvien velvoitteiden täyttämistä työnantajatasolla. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen koodaavaa

ICT-arkkitehtia

Jos sinulla on kokemusta sovellus- ja tietoarkkitehtuurin luomisesta sekä tietojärjestelmien kehittämisestä ja IT-projektitoiminnasta, olet hakemamme henkilö.

Tehtävässä onnistumista mitataan sen perusteella, miten hyvin arkkitehtuurilla pystytään ohjaamaan sovelluskehitystä.

Edellytämme sinulta vähintään AMK-tasoista tietotekniikan koulutusta, näyttöä ICT-arkkitehtina toimimisesta ja kykyä hahmottaa monimutkaisia asiakokonaisuuksia. Arkkitehtuurikehikkojen (esim. TOGAF) tuntemus on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Ohjelmointikokemus C#:lla ja hyvät tiedot tietokantasuunnittelusta sekä SQL-kielestä ovat välttämättömiä tehtävän menestyksellisen suorittamisen kannalta.

Työssä menestyminen edellyttää edellä mainitun lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, kykyä kommunikoida niin suullisesti kuin kirjallisesti organisaation eri tasoilla sekä aktiivista kehitysotetta.

Arvostamme julkisen sektorin ja/tai finanssisektorin osaamista sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja
Tietohallintojohtaja Heikki Ellonen, puh. 040 905 1944 ja ohjelmistosuunnittelija Hannu Alarotu, puh. 040 455 7596

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 30.4.2017 sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Merkitse Aihe-kenttään hakemasi tehtävä.

Tervetuloa joukkoomme mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteistyössä asiantuntevien esimiesten ja kollegoiden kanssa. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Panostamme myös henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin.

Julkaistu 10.4.2017

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0503 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358