Puhelinpalvelumme on suljettu perjantaina 1.9. koulutuspäivän vuoksi.

Taloushallinnon asiantuntija

Työttömyysvakuutusrahaston päätehtävä on ansiosidonnaisen työttömyysturvan rahoittaminen. Olemme asiantunteva työttömyysturvajärjestelmän toimija ja tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. Määräämme ja perimme työttömyysvakuutusmaksut ja valvomme niihin liittyvien velvoitteiden täyttämistä työnantajatasolla. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijaa

vastaamaan hallintokulujemme kuukausittaisesta seurannasta, raportoinnista ja analysoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös hallintokulujen budjetointi ja budjettiseuranta sekä muita kirjanpidon ja taloushallinnon päivittäisiä tehtäviä, kuten ostoreskontrastamme vastaaminen.

Taloushallinnon kehittäminen ja automatisointi ovat osa toimintatapaamme, ja kehitystyö tulee olemaan merkittävä osa työnkuvaasi. Odotamme sinulta aktiivista kehittämisotetta ja kokemus taloushallinnonjärjestelmien ja -prosessien kehittämistyöstä on eduksi.

Haemme aloitteellista, analyyttistä ja aikaansaavaa tiimityöntekijää, joka ei kavahda tiukkojakaan aikatauluja. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta reskontran hoidosta ja kirjanpidon tehtävistä. Työ vaatii täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia hyvässä, mutkattomassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja tarvittaessa olla vaativakin. Tärkeää on halu ja innostus oppia uutta sekä itsenäinen ja määrätietoinen työskentelyote unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa. Taloushallinnonjärjestelmien käyttökokemus on eduksi, sillä toimit pääkäyttäjäroolissa laskujen kierrätys- ja budjetointijärjestelmässämme. Emce-kirjanpito-ohjelma ja Excel ovat päivittäisiä työkalujamme. Hakijoilta odotamme korkeakoulututkintoa, esim. KTM tai tradenomi.

Lisätietoja
Kirjanpitoyksikön päällikkö Reeta Tölli, puh. 09 6803 7367

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 25.8.2017 sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Merkitse Aihe-kenttään hakemasi tehtävä. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteistyössä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja panostamme myös henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Uudistaminen kuuluu kaikille kehittäessämme toimintaympäristöämme jatkuvasti mutkattomammaksi ja tehokkaammaksi.

Päivitetty 8.8.2017

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0503 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358