Palkkatiedot ilmoitetaan tulorekisteriin 1.1.2019 lähtien

Kaikki työnantajat, suuret ja pienet yritykset ja kotitaloustyönantajat ilmoittavat 1.1.2019 lähtien maksetut palkkatulot tulorekisteriin. Tulorekisteriin ilmoitettavia tietoja ovat esimerkiksi tehdystä työstä maksetut palkat, luontoisedut, palkkiot sekä työkorvaukset.

Tiedot ilmoitetaan viiden päivän kuluessa maksupäivästä

Palkkatietoilmoitus tulee antaa pääsääntöisesti viiden kalenteripäivän kuluessa maksupäivästä. Ilmoitusvelvollisuus koskee myös satunnaista työnantajaa.

Palkkatietoilmoitus annetaan jokaisesta työntekijästä ja jokaiselta palkkapäivältä erikseen. Euromääräisiä alarajoja ei ole. Myös alaikäisille maksettu palkka on ilmoitettava tulorekisteriin.

Oma palkkajärjestelmä yhteensopivaksi tulorekisterin kanssa

Suositeltavinta ja vaivattominta on ilmoittaa tiedot tulorekisteriin suoraan palkkajärjestelmästä teknistä rajapintaa pitkin. Onkin hyvä selvittää omalta palkkajärjestelmän toimittajalta, onko palkkajärjestelmään tulossa tulorekisteripäivitys, ja miten tiedot on tarkoitus välittää tulorekisteriin.

Tiedot voidaan ilmoittaa myös tulorekisterin asiointipalvelussa joko lataamalla tiedot tiedostona tai syöttämällä tiedot manuaalisesti verkkolomakkeella. Tulorekisterin asiointipalveluun tunnistaudutaan Suomi.fi:n vahvoilla tunnistusvälineillä, kuten pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Tulorekisteri järjestää verkkoseminaarin valtuuttamisesta 16.5. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää:
Tulorekisteri.fi
Tulorekisterivideota Youtubessa
Tulorekisteristä TVR:n sivuilla

Päivitetty 7.5.2018

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0500 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358