Tietueiden kuvaus TYVI-rajapintaa varten

TVR ottaa vastaan sähköisiä ilmoituksia palkkahallinnon ohjelmistoista. Ilmoitusten vastaanotto tapahtuu TYVI-operaattoreiden ja ilmoitin.fi-palvelun välityksellä.

Alla olevasta linkistä löytyvässä tietuekuvauksessa kuvataan TVR:n TYVI-operaattoreilta (ml. ilmoitin.fi-palvelu) vastaanottamien tietueiden rakenne.

  • Palkkasummailmoitus-tietueella ilmoitetaan vakuutusvuoden päätyttyä vakuutusvuoden aikana maksetut työntekijöiden ja osaomistajien palkkasummat. Ilmoitus on annettava vakuutusvuotta seuraavan vuoden tammikuun loppuun mennessä.
  • Työttömyysvakuutusmaksun ennakon hakemus/muutos -tietueella voi hakea vakuutusvuoden aikana tai ennen sen alkamista työttömyysvakuutusmaksun ennakon määräämistä, muuttamista tai poistoa.
  • Koulutuskorvausta voi hakea palkkasummailmoituksen yhteydessä tai erillisellä ilmoituksella. Koulutuskorvaushakemus-tietuetta tulee käyttää osana palkkasummailmoitus-tietuetta vain silloin, kun työnantaja hakee koulutuskorvausta. Elinkeinoverolain tai maatilatalouden tuloverolain alaiset yritykset eivät ole pääsääntöisesti oikeutettuja koulutuskorvaukseen, vaan voivat hakea koulutusvähennystä Verohallinnolta.

Lisätietoa ilmoituksen sisältöä koskeviin kysymyksiin saa sähköpostiosoitteesta asiakaspalvelu(at)tvr.fi ja teknisiin ja testaukseen liittyviin kysymyksiin sähköpostiosoitteesta tiedonvalitys(at)tvr.fi.

Ota yhteyttä

 

Palvelemme sinua arkisin klo 9.0016.15

Työttömyysvakuutusmaksut

Vakuutusmaksujen perintä ja reskontra

Vaihde

075 757 0500 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu(at)tvr.fi

Siirry lähettämään suojattu sähköpostiviesti >

075 757 0500 (pvm/mpm)

perinta(at)tvr.fi
vakuutusmaksut.reskontra(at)tvr.fi

09 6803 7380

info(at)tvr.fi

Fax 09 6803 7358